Ben jij op zoek naar een stageplek waar je écht iets kan leren? Dan is het goed om te weten dat wij als bedrijf in het bezit zijn van een SBB erkenning! Deze erkenning betekent dat wij als bedrijf voldoen aan de kwaliteitscriteria die gesteld worden aan een leerbedrijf. En we hebben goed nieuws, want onlangs is onze erkenning weer verlengd voor maar liefst 4 jaar!

Als erkend leerbedrijf bieden wij jou als leerling de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de branche waarin je studeert. Wij hebben verschillende stageplekken beschikbaar. En het mooie is, je krijgt bij ons als erkend leerbedrijf de kans om écht mee te werken en zo jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring over te dragen aan de volgende generatie. Daarom investeren wij graag in de begeleiding en ontwikkeling van stagiairs. Zo krijg jij als leerling bij ons niet alleen de kans om praktijkervaring op te doen, maar ook om te leren van ervaren professionals. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar en bieden de juiste ondersteuning en begeleiding om het beste uit jezelf te halen.

Het mooie van een stage bij een erkend leerbedrijf is dat je na afloop van je stage een waardevol diploma of certificaat kan ontvangen. Hiermee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt en heb je een voorsprong op andere sollicitanten. Bovendien kan een stage bij ons als erkend leerbedrijf een mooie opstap zijn naar een baan bij ons bedrijf of in de branche waarin je studeert.

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je écht iets kan leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als erkend leerbedrijf bieden wij jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de branche waarin je studeert en bieden wij jou de juiste begeleiding en ondersteuning om het beste uit jezelf te halen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te solliciteren voor één van onze stageplekken. Wij kijken uit naar jouw reactie!

DE STAALZAAK

Bel, mail of app ons voor meer informatie
over onze producten en service.